Φωτοανάπλαση (δυσχρωμίες – ευρυαγγείες προσώπου)

Φωτοανάπλαση (δυσχρωμίες – ευρυαγγείες προσώπου)

 

Οι ευρυαγγείες είναι παθολογικές διατάσεις του αγγειακού δερματικού δικτύου συνήθως φλεβικού ή τριχοειδικού. Παρουσιάζονται συνήθως στο πρόσωπο αλλά και στα κάτω άκρα, ενώ έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο γυναικείο φύλο.

Η αιτία της εμφάνισης των ευρυαγγειών δεν είναι μοναδική, έτσι λοιπόν σίγουρα υπάρχει μια γενετική προδιάθεση. Παράλληλα η συχνά επαναλαμβανόμενη έκθεση στο κρύο ή τη ζεστή, η κατανάλωση συγκεκριμένου φαγητού ή η λήψη αλκοόλ και η έκθεση σε υπεριώδεις ακτινοβολία, βοήθα στην εμφάνιση και εγκατάσταση των ευρυαγγειών.

Πώς θεραπεύουμε τις ευρυαγγείες

Με την χρήση ειδικού Laser, το όποιο όπως είναι γνωστό, μέσω της απορρόφησης της φωτεινής ενέργειας από την αιμοσφαιρίνη (πρωτεΐνη που βρίσκεται στα ερυθρά αιμοσφαίρια), μπορεί να καταστρέψει τα αγγεία, μιας και η ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα και έτσι τα αγγεία «καίγονται». Οι μικρές ευρειαγγείες στο τέλος της θεραπείας με Laser εξαφανίζονται ή μπορεί να εξαφανιστούν μετά την πάροδο μερικών βδομάδων. Γενικά, χρειάζονται περισσότερες από μια συνεδρίες έτσι ώστε να έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Οι επιπλοκές είναι ελάχιστες και σχεδόν πάντα παροδικές. Όριο για την χρήση laser αποτελεί το μέγεθος των αγγείων, καθώς το laser μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε μικρά αγγεία.

Φωτοανάπλαση

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την υφή του δέρματός σας, σας προτείνουμε μια από τις καλύτερες μεθόδους για να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο. Η διαδικασία του συστήματος φωτοαναζωογόννησης σας προσφέρει μια άνετη και αποτελεσματική φωτοθεραπεία για την αντιμετώπιση βλαβών από τον ήλιο, ευρυαγγειών και άλλων προβλημάτων προσφέροντας ορατή βελτίωση στην εμφάνιση σας.

Θεραπεία πολλαπλών προβλημάτων

Η διαδικασία του συστήματος φωτοαναζωογόνησης – φωτοανάπλασης Palomar χρησιμοποιεί παλμούς έντονου φωτός για θεραπεία σε:

  • Φωτογήρανση: Ευρείες περιοχές μελαγχρώσεων στο πρόσωπο, στον λαιμό, στα χέρια, στο ντεκολτέ και σε άλλες περιοχές.
  • Πανάδες από τον ήλιο: Μελαγχρωματικές βλάβες, επίσης γνωστές ως γεροντικές κηλίδες.
  • Rosacea: Ροδόχρους εμφάνιση του δέρματος στα μάγουλα, μύτη και στο πρόσωπο.
  • Ευρυαγγείες: Μεμονωμένες αραχνοειδείς φλέβες οι οποίες μπορεί να είναι κόκκινες, μπλε, ή μωβ στο χρώμα.

Ασφαλής, άνετη, και γρήγορη

Η διαδικασία της φωτοανάπλασης παρέχει τις πιο ασφαλείς για το δέρμα, καλά ανεκτές και αποτελεσματικές θεραπείες, με σύντομη έως καθόλου ανάρρωση. Οι συνεδρίες δεν είναι χρονοβόρες και μπορείτε να επιστρέψετε στην δουλειά σας και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα με καλύτερη εμφάνιση αλλά και διάθεση!

 

Pin It on Pinterest

Share This