LASER Αποτρίχωση

 

Το ιατρείο μας διαθέτει 2 συστήματα Laser (Palomar & Νέο Αλεξανδρίτη), ο συνδυασμός των οποίων καλύπτει όλα τα επίπεδα τρίχας καθώς και όλους τους τύπους δέρματος (σκουρόχρωμους και ανοιχτόχρωμους).

 

Σύστημα Palomar

  • starlux300_600Το σύστημα παλμικού φωτός Palomar, προσφέρει διαρκή λύση για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και είναι:
  • Μόνιμη: οι συμπυκνωμένοι παλμοί φωτός αποδυναμώνουν την τρίχα και απενεργοποιούν τα κύτταρα τα οποία είναι υπεύθυνα για την δημιουργία της νέας τρίχας.
  • Γρήγορη: Μικρές περιοχές, όπως οι μασχάλες, το επάνω χείλος, μπορούν να θεραπευτούν μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά, ακόμα και μεγάλες περιοχές όπως η πλάτη ή και τα πόδια, μπορούν να θεραπευτούν σε λιγότερο από μία ώρα.
  • Άνετη: Οι διάφορες ισχυρές μέθοδοι ψύξης κάνουν το παλμικό φως καλά ανεκτό, ασφαλές για το δέρμα και επιτρέπουν περισσότερο άνετες θεραπείες από ότι το κερί, η ηλεκτρόλυση ή και άλλα laser.
  • Βολική: Σε αντίθεση με το κερί, δεν υπάρχει λόγος να αφήσετε τις τρίχες να μεγαλώσουν μεταξύ των θεραπειών. Μπορείτε να παραμείνετε διαρκώς χωρίς τρίχες.
  • Αποτελεσματική: Καμία από τις άλλες μεθόδους δεν εγγυάται πλήρη και μακροχρόνια απαλλαγή από τις ανεπιθύμητες τρίχες μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων συνεδριών.

 

Στο σύστημα εκπομπής παλμικού φωτός Palomar χρησιμοποιούνται ειδικές κεφαλές οι οποίες φιλτράρουν φως από διαφορετικά τμήματα του φωτεινού φάσματος. Διάφορες θεραπείες, όπως μείωση τριχοφυΐας, εξάλειψη πανάδων, ή απαλοιφή ευρυαγγειών απαιτεί την χρήση παλλόμενου φωτός από ζώνες διαφορετικού μήκους κύματος ανάλογα με το προς αντιμετώπιση  πρόβλημα. Οι κεφαλές του Palomar για την απομάκρυνση της τριχοφυΐας , εκπέμπουν παλμούς φωτός κατευθείαν στα τριχοθυλάκια. Το φως απορροφάται από το σκούρο χρώμα στα  θυλάκια της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμότητα. Η θερμότητα κατόπιν καταστρέφει το τριχοθυλάκιο και «πέφτει» η τρίχα ενώ παράλληλα απενεργοποιούνται τα κύτταρα που ευθύνονται για την δημιουργία της νέας τρίχας.

palomar-starlux-500-297x300

 
Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό θα μετακινεί πιέζοντας την κεφαλή πάνω στο δέρμα σας, η οποία θα εκπέμπει παλλόμενο φως διαρκώς. Κάθε παλμός θα στέλνει μια δέσμη φωτός στο δέρμα σας. Ένα φως που θα αναβοσβήνει, ένας ήχος και μια ήπια αίσθηση θερμότητας πάνω στο δέρμα σας θα σας κάνει να καταλαβαίνετε πότε η κεφαλή εκπέμπει τον παλμό του φωτός.

 

 


 

Σύστημα με τον Νέο Αλεξανδρίτη

Ανώδυνη & Αποτελεσματική Αποτρίχωση!

Η αποτρίχωση με διοδικό Laser στα 810nm,και Solid Alexandrite είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας του προσώπου και του σώματος.

gkritzalis_laser_solid-alexandrite

Πως δρα;

Η δέσμη Laser απορροφάται μόνο από την μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται επιλεκτική εστίαση της ενέργειας στο θύλακα, τον οποίο καταστρέφει, χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα ή τον υπόλοιπο οργανισμό.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας επηρεάζονται όσες τρίχες βρίσκονται στην αναγενή φάση ανάπτυξης και όχι στην καταγενή ή την τελογενή. Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητο να γίνουν επαναληπτικές συνεδρίες, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Σε ποιόν απευθύνεται;

Σε όλους όσους επιθυμούν μόνιμη, ασφαλή και ανώδυνη αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος τους π.χ. μουστάκι, λαιμός γενείο, μπικίνι, πόδια, μασχάλες, πλάτη κ.λπ. Σε όλους τους τύπους δέρματος ακόμα (και έντονα μαυρισμένα) και σχεδόν για όλους τους τύπους τριχών!

primelase_home

Πως γίνεται;

Κατά την διάρκεια της θεραπείας ένα παγωμένο τζελ απλώνεται στην υπό αγωγή περιοχή. Έτσι η θεραπεία είναι ακόμα πιο ευχάριστη αφήνοντας το δέρμα απαλό και χωρίς ερεθισμούς. Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από το μέγεθος της υπό θεραπείας περιοχή.

 

Τι να περιμένετε;

Τα μόνιμααποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες! Με τηνPain Free – Hair Free IN MOTION τεχνολογία η θεραπεία είναι ανώδυνη γρήγορη και χωρίς ερεθισμούς. Συνήθως 5-7 συνεδρίες αρκούν για την μονιμότητα του αποτελέσματος. Σε περιοχές που είναι ορμονοεξαρτώμενες (όπως το πρόσωπο) μπορεί να χρειαστούν περισσότερες.

 

Θεραπευτική Αποτρίχωσηprimelase

Η αποτρίχωση με Laser γίνεται για αισθητικούς λόγους, ωστόσουπάρχουν και περιπτώσεις όπως θυλακίτιδα, ιδιαίτερα συχνή σε γυναίκες στην περιοχή του μπικίνι, αλλά και στους άνδρες στη περιοχή του γενείου, όπου και στις δυο περιπτώσεις το Laser αποτελεί τη μοναδική, ιατρικώς ενδεδειγμένη αντιμετώπιση.

Pin It on Pinterest

Share This