RADIESSE (Ενεργό-Υγρό lifting)

 

Τρόπος δράσης

Το Κολλαγόνο χαρίζει όγκο, ευλυγισία και δύναμη στην υγιή, νεανική επιδερμίδα. Στα πλαίσια της γήρανσης, το φυσικό μας κολλαγόνο διαλύεται και έτσι μειώνεται ο όγκος και η ελαστικότητα του προσώπου. Η απώλεια της ελαστικότητας και του όγκου προκαλεί ρυτίδες, γραμμές στο πρόσωπο και χαλάρωση της επιδερμίδας και όλα αυτά κλέβουν από την επιδερμίδα σας τη νεανική και φρέσκια όψη της.

Αναπληρώστε το Χαμένο Όγκο. Αποκαταστήστε το Κολλαγόνο. Ανανεώστε τον Εαυτό Σας.

Η ιδανική μείωση των ρυτίδων επιτυγχάνεται με την αναπλήρωση του χαμένου όγκου της επιδερμίδας. Με το RADIESSE™ δημιουργείται αμέσως ο όγκος και η ανόρθωση που χρειάζεται για να μειωθούν τα σημάδια της γήρανσης και αυτό χάρη στα μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη και το τζελ από τα οποία αποτελείται το προϊόν. Αυτό όμως που κάνει μοναδικό το RADIESSE™ είναι το γεγονός ότι λειτουργεί σαν σύστημα στήριξης κάτω από την επιδερμίδα, παρέχοντας δομή και ενεργοποιώντας την ανάπτυξη του ίδιου του φυσικού σας κολλαγόνου.

Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται για πολλούς μήνες και έτσι το αρχικό αποτέλεσμα του RADIESSE™ διαρκεί περισσότερο. Το καλύτερο δε είναι ότι κλινικές μελέτες έδειξαν πως τα φυσικά αποτελέσματα διατηρούνται ένα χρόνο ή και παραπάνω σε πολλούς ασθενείς και αυτός είναι ο λόγος που ολοένα και περισσότεροι πλαστικοί χειρουργοί, δερματολόγοι και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου της υγείας επιλέγουν το RADIESSE™ για να πετύχουν μεγάλης διάρκειας ανανέωση προσώπου.

Τα πλεονεκτήματα του RADIESSE™

  • Είναι εύκολα αποδεκτό από το σώμα
  • Δεν απαιτείται τεστ αλλεργίας
  • Ασφαλές στη χρήση: έχουν χρησιμοποιηθεί πάνω από 3 εκατομμύρια πακέτα RADIESSE™ από θεραπευτές και ασθενείς σε ολόκληρο τον κόσμο από το 2004
  • Άμεση δράση χάρη στο ελαστικό πλέγμα τζελ
  • Αποτελέσματα μακράς διαρκείας εξαιτίας της ενεργοποίησης του κολλαγόνου
  • Για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου και την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου

RADIESSE™ – Αποτελεσματικό σε πολλές περιοχές

Ρινοπαρειακές Αύλακες

Οι πτυχώσεις ανάμεσα στη μύτη και τη γωνία του στόματος, επίσης γνωστές ως «γραμμές γέλιου», είναι συχνά οι πιο αισθητές γραμμές του προσώπου καθώς μεγαλώνουμε. Οι πτυχώσεις αυτές βαθαίνουν με τη συνεχόμενη κίνηση των μυών όταν γελάμε ή μιλάμε. Οι γραμμές αυτές είναι συχνά ένα από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης και μπορούμε να τις γεμίσουμε εύκολα με RADIESSE™. Το αποτέλεσμα θα είναι μια άμεσα πιο φρέσκια και νεανική όψη.

Ρυτίδες Μαριονέτας

Οι γραμμές αυτές ξεκινούν από τις γωνίες του στόματος και φτάνουν μέχρι το πηγούνι. Οι ρυτίδες γύρω από το στόμα δίνουν ακόμη και σε γενικά θετικούς και χαρούμενους ανθρώπους την όψη θλιμμένου ή ενοχλημένου ανθρώπου. Η θλιμμένη ή ανήσυχη έκφραση του προσώπου εξαφανίζεται όταν γεμίσουμε αυτές τις γραμμές με RADIESSE™ και έτσι αποκτούμε πάλι μια χαρούμενη έκφραση.

Κάτω Μάγουλο / Βυθισμένα Μάγουλα

Μπορούμε να γεμίσουμε τα βυθισμένα, επίπεδα μάγουλα με RADIESSE™ για να βελτιώσουμε το περίγραμμα του προσώπου ή να εξασφαλίσουμε μια νεανική όψη.

Ζυγωματικά

Τα έντονα ζυγωματικά είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά της σύγχρονης ομορφιάς και μπορούν να σας δώσουν μια πιο εξωτική και φωτογενή εμφάνιση. Ο όγκος στα ζυγωματικά ενισχύει το “V” του προσώπου δημιουργώντας τα έντονα ζυγωματικά που θέλατε πάντα.

Περίγραμμα Σαγονιού

Το έντονο περίγραμμα του σαγονιού βοηθά να διατηρήσουμε το νεανικό “V” του προσώπου και επίσης μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατοι.

Γωνίες Χειλιών

Καθώς μεγαλώνουμε, οι γωνίες του στόματος πολύ συχνά γέρνουν προς τα κάτω και αυτό μας προσδίδει μια γενικότερα θλιμμένη όψη. Αναπληρώνοντας το χαμένο όγκο μπορούμε να επαναφέρουμε μια δροσερή και χαρούμενη όψη.

Πηγούνι / Γραμμή Πιγουνιού

Το επίπεδο πηγούνι κάνει το πρόσωπο να φαίνεται λιγότερο έντονο. Οι μικρές προεξοχές στο πηγούνι του δίνουν ανομοιογενή έκφραση. Χρησιμοποιήστε το RADIESSE™ για να διορθώσετε το πηγούνι με τρόπο που φαίνεται φυσικός. Η πτύχωση σε ένα βυθισμένο πηγούνι – που συναντάται συχνά στους άντρες – μπορεί να γεμίσει με το RADIESSE™ με αποτέλεσμα το πηγούνι να φαίνεται πιο δυνατό.

Τι είναι το «V» effect;

Τα νεανικά πρόσωπα έχουν σχήμα “V”

Όσο νεότερο είναι το πρόσωπο, τόσο πιο σφιχτή είναι η επιδερμίδα και τόσο πιο έντονα είναι τα περιγράμματα του προσώπου. Το πρόσωπο είναι συμμετρικό και έχει σχήμα “V”.

Όσο μεγαλώνουμε το σχήμα “V” αναποδογυρίζει

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά γονίδια έχουμε, κάθε τύπος επιδερμίδας χάνει τελικά τον τόνο της. Οι αναλογίες αλλάζουν και μειώνεται ο όγκος. Τα μάγουλα βυθίζονται προς τα κάτω, το πηγούνι χαλαρώνει και το πρόσωπο πλαταίνει στο κάτω μέρος. Το αποτέλεσμα: το νεανικό “V” αναποδογυρίζει σιγά σιγά και η ηλικία μας γίνεται ολοένα πιο εμφανής – ανεξάρτητα από το πόσο νέοι αισθανόμαστε.

Ποιες περιοχές επηρεάζονται περισσότερο;

Η έλλειψη ενυδάτωσης λόγω της γήρανσης και η επιβράδυνση της ανανέωσης των κυττάρων προκαλούν σαφή απώλεια της ελαστικότητας, του τόνου της επιδερμίδας και της ευπλαστικότητας.

Το αποτέλεσμα είναι βαθύτερες ρυτίδες, ιδιαίτερα γύρω από τη μύτη και το στόμα και ορισμένες φορές και στο πηγούνι. Τα ζυγωματικά και τα μάγουλα είναι οι περιοχές που επηρεάζονται περισσότερο από την απώλεια όγκου. Επίσης, καθώς η επιδερμίδα μας χαλαρώνει, η γραμμή του σαγονιού αρχίζει να «κρεμάει». Τα χέρια μας είναι ακόμη ένα σημείο που μπορεί να αποκαλύψει την ηλικία μας καθώς οι φλέβες και τα οστά γίνονται ολοένα πιο ορατά στην εξωτερική πλευρά του χεριού.

Ποιο είναι το μυστικό για να επαναφέρουμε το σχήμα “V”;

Το αποτέλεσμα V είναι το κλειδί για την επαναφορά της νεανικής όψης. Αντί να περιποιούμαστε τις ρυτίδες ξεχωριστά, το πρόσωπο χρειάζεται πραγματική επαναφορά του όγκου του. Αν προσθέσουμε τον κατάλληλο όγκο στην κατάλληλη αναλογία, το πρόσωπο θα ανακτήσει το ιδανικό σχήμα “V”, και οι ρυτίδες και το «κρέμασμα» θα μειωθούν με φυσικό τρόπο.

Ασφάλεια RADIESSE

Το RADIESSE είναι εγκεκριμένο από τον οργανισμό FDA για υποδερμική εμφύτευση με σκοπό τη διόρθωση ήπιων έως και βαθιών ρυτίδων και πτυχώσεων του προσώπου, όπως είναι οι ρινοπαρειακές αύλακες.

 

 

Θεραπείες