Λεύκανση – Αντιγήρανση ευαίσθητων περιοχών (αιδοίου, πρωκτού)

 

Η αντιγήρανση και η νεανική όψη δεν αφορούν μόνο το πρόσωπο αλλά και το σώμα, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων περιοχών (αιδοίο, πρωκτός), οι οποίες είναι πολύ σημαντικές τόσο για την σεξουαλική μας ζωή όσο και για την υγιεινή.

Οι περιοχές αυτές λόγω γονιδιακής προδιάθεσης, ορμονικών αλλαγών με την πάροδο των ετών, αλλά και της καταπόνησής τους (γέννα, έντονα σωματική άσκηση κοκ) χαλαρώνουν και αποκτούν ένα έντονο σκούρο χρώμα αφού αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό η συγκέντρωση των μελανοκυττάρων στο δέρμα.

Οπότε η αντιγήρανση – λεύκανση των περιοχών αυτών είναι μονόδρομος και μπορούμε να την επιτύχουμε με την χρήση τελευταίας γενιάς εξειδικευμένων laser των οποίων η δράση είναι διπλή.

Αφενός εξοντώνουν τα μελανοκύτταρα εξαιτίας των οποίων παρουσιάζεται το έντονο σκούρο χρώμα των περιοχών αυτών, αφετέρου απολεπίζουμε με διακριτικό και ομοιογενή τρόπο την επιφανειακή στοιβάδα των περιοχών αυτών, οπότε το δέρμα αναπλάθεται και έχουμε με αυτόν τον τρόπο ένα ομοιόμορφο νέο δέρμα, όχι σκούρο με χρωματικό τόνο ομοιόμορφο και συμβατό με το δέρμα της γύρω περιοχής.

Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου λεύκανσης είναι εντυπωσιακά και μόνιμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της κορυφαίας ποιότητας και της τελευταίας τεχνολογίας των laser που χρησιμοποιούμε (τα οποία είναι εξειδικευμένα για τη λεύκανση των περιοχών αυτών) δεν προκαλείται ρίκνωση δακτυλίου, μια σημαντική επιπλοκή μη εξειδικευμένων laser που κάνουν απλά αποχρωματισμό.

Για το τελικό μόνιμο αποτέλεσμα απαιτούνται 2-3 συνεδρίες κατά περίπτωση, οι οποίες γίνονται κατόπιν ραντεβού στο ιατρείο αποκλειστικά από τον γιατρό. Διαρκούν 30’ έως 40’ η κάθε μία, ενώ στην περιοχή εφαρμόζεται τοπική αναισθησία. Το κάλυμμα δε της κεφαλής του laser είναι αυστηρά ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Μετεγχειρητικά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή και περιποίηση των περιοχών που έγινε η θεραπεία, ενώ συνιστάται η αποχή από τη σεξουαλική ζωή για δέκα μέρες περίπου. Το χρονικό αυτό διάστημα χρησιμοποιείται αναπλαστική κρέμα.

Συμπερασματικά, η επέμβαση λεύκανσης – αντιγήρανσης αιδοίου/ πρωκτού είναι ακίνδυνη, ανώδυνη και με μόνιμο αποτέλεσμα. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί και με την επέμβαση μείωσης των υπερτροφικών χειλέων του αιδοίου (αιδοιοπλαστική) οπότε το συνολικό αποτέλεσμα για την περιοχή να είναι απλά εντυπωσιακό!

 

 

Θεραπείες