Αν νομίζετε ότι το καλοκαίρι τελείωσε και δεν υπάρχει χρόνος να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος, κάνετε λάθος!

Το φετινό καλοκαίρι, λόγω και των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, οφείλουμε να το χαρούμε όσο ασφαλέστερα και όσο περισσότερο μπορούμε! Ας απολαύσουμε λοιπόν τα μπάνια μας και το ζεστό ήλιο μέχρι τις πρώτες βροχές, που αργούν ακόμη με ένα σώμα υγιές που μας εμπνέει αυτοπεποίθηση.

Αν λοιπόν πήρατε κάποια παραπάνω κιλάκια στη καραντίνα από τα οποία δεν έχετε απαλλαγεί ακόμα και οι δίαιτες δεν αποδίδουν, υπάρχει μία μέθοδος που υπόσχεται μέσα σε 30 λεπτά μόνο της ώρας λιποδιάσπαση και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου.

Φυσικά μιλούμε για το το Cavitation. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται. Το φαινόμενο του Cavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό λίπος όπως πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλιάς, γλουτούς (ψωμάκια) κ.α.

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία με διαρκή προοδευτική βελτίωση για τους επόμενους 6 μήνες.

Ο αριθμός των συνεδριών (η διάρκεια των οποίων είναι από 30′ έως 1 ώρα) κυμαίνεται από 4 εως 6 με μεσοδιαστήματα κάθε 10-15 ημέρες ανάλογα με το πρόβλημα, την ηλικία, τον τρόπο ζωής και διατροφής σας

Μετά τις συνεδρίες μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες, καθώς δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας.

Η μέθοδος του Cavitation πραγματοποιείται στις κλινικές του Δρ. Γκρίτζαλη σε Κολωνάκι και Κόρινθο. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και χαρείτε το σώμα σας αύριο με ένα κλικ εδώ.

Θεραπείες