Ευχαριστούμε το Hello Greece για τη φιλοξενία του Δρ. Γκρίτζαλη στο τελευταίο τεύχος όπου μίλησε για το μηχάνημα Jet Pro !

Ο ιατρός μας μίλησε για το νέο καινοτόμο μηχάνημα Jet Pro που βρίσκεται στo ιατρείο Κολωνακίου, το οποίο λειτουργεί βαθιά στο χόριο της επιδερμίδας, αλλά είναι 100% μη επεμβατικό και κλινικά αποδεδειγμένο χαρίζοντας άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Το JetPro είναι ο απόλυτος συνδυασμός υγείας του δέρματος και όμορφης όψης. Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην αισθητική θεραπεία. Το JetPro λειτουργεί βαθιά στο χόριο, αλλά είναι 100% μη επεμβατικό και κλινικά αποδεδειγμένο. Παρέχει ορατά άμεσα αποτελέσματα, σε ένα σύστημα διαδερμικής παράδοσης χωρίς βελόνες, χωρίς θραύση του δέρματος, χωρίς ουλώδη ιστό, χωρίς χρόνο επούλωσης και χωρίς διακοπή λειτουργίας του ασθενούς. Στην πραγματικότητα, με το JetPro, οι περιποιήσεις ομορφιάς είναι άνετες και ακόμη και χαλαρωτικές. Με το JetPro, οι ασθενείς μπορούν να ανακαλύψουν την καλύτερη έκδοση του εαυτού τους με αυτοπεποίθηση σε μια χαλαρωτική και αποτελεσματική διαδικασία θεραπείας.

jet pro

Διαβάστε το πλήρες άρθρο του περιοδικού με ένα κλικ εδώ

Ανακαλύψτε το!
📍ιατρείο της Αθήνας 📞210 7258729

Θεραπείες