Αν βρίσκεστε σε δίαιτα που δεν ανταποκρίνεται στο μεταβολισμό σας, αν αργείτε να δείτε το σώμα σας να αλλάζει και η γυμναστική δεν βοηθά αλλά περισσότερο καταπονεί, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσετε Πρεσσοθεραπεία.

Τι είναι η Πρεσσοθεραπεία;

Πρεσσοθεραπεία ή λεμφικό μασάζ είναι η υπηρεσία που μέσω του εξειδικευμένου bodysuit όπου φορά ο ασθενής-μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, πραγματοποιούνται ειδικές μαλάξεις στο σώμα μας και μικροπιέσεις αέρος που ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος επιτυγχάνοντας αποσυμφόρηση, αντιοιδηματική δράση και ενίσχυση του μεταβολισμού.

Αυτή η θεραπεία όχι μόνο ξεκουράζει ένα νεανικό σώμα που καταπονείται λόγω γυμναστικής ή ορθοστασίας ή ενός ενήλικου που έχει συσσωρεύσει κούραση αλλά αποτοξινώνει τον οργανισμό, καταπολεμά την κατακράτηση των υγρών (που τους καλοκαιρινούς μήνες ταλαιπωρεί την πλειονότητα των γυναικών), προσφέρει καλή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος ενώ χαρίζει ευεξία και αίσθηση ξεκούρασης στο τέλος κάθε συνεδρίας.

Σημειώνεται δε ότι η Πρεσσοθεραπεία προσφέρει όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες δίχως καμία παρενέργεια για το σώμα μας και τον οργανισμό μας. Το μόνο που προσφέρει είναι λεμφομασάζ με πιέσεις αέρα που απογειώνουν την καλή κυκλοφορία και τον μεταβολισμό. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για σημάδια ή φόβος για πόνο και δυσαρέσκεια. Είναι μια υπηρεσία που προσφέρει μόνο ευεξία και ομορφιά!

Δοκιμάστε την Πρεσσοθεραπεία, δείτε το σώμα σας να αλλάζει και χαρείτε τα αποτελέσματα της δίαιτας και των κόπων σας γρηγορότερα. Κλείστε το ραντεβού σας στις κλινικές του Δρ. Δημήτρη Γκρίτζαλη σε Κολωνάκι ή Κόρινθο εδώ

 

Θεραπείες