Μιας και ετοιμάζουμε βαλίτσες ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το Radiesse, την επανάσταση του υγρού Lifting, ώστε να φύγουμε για διακοπές ανανεωμένες και δροσερές. Ο Δρ. Γκρίτζαλης μίλησε αναλυτικά στο cosmopoliti.com για τα οφέλη της συγκεκριμένης θεραπείας:

» Το κολλαγόνο χαρίζει όγκο, ευλυγισία και δύναμη στην επιδερμίδα.  Στα πλαίσια της γήρανσης, το φυσικό μας κολλαγόνο διαλύεται και έτσι μειώνεται ο όγκος και η ελαστικότητα του προσώπου μας. Η απώλεια της ελαστικότητας και του όγκου προκαλλεί τις δυσάρεστες ρυτίδες, τις  γραμμές στο πρόσωπο και τη χαλάρωση του δέρματος. Όλα αυτά ως αποτέλεσμα, αφαιρούν την νεανική και φρέσκια όψη μας και δημιουργούν μια αίσθηση κούρασης και γήρανσης, μας εξηγεί ο πλαστικός χειρούργος Δημήτρης Γκρίτζαλης.

Η ιδανική μείωση των ρυτίδων επιτυγχάνεται με την αναπλήρωση του χαμένου όγκου της επιδερμίδας.Τα μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη και το τζελ από τα οποία αποτελείται το Radiesse λειτουργούν  ευεργετικά ακριβώς επάνω σε αυτή τη χαλάρωση της επιδερμίδας.  Αυτό  που κάνει επαναστατικό το RADIESSE™ είναι το γεγονός ότι λειτουργεί σαν σύστημα στήριξης κάτω από την επιδερμίδα παρέχοντας δομή ενεργοποιώντας την ανάπτυξη του ίδιου του φυσικού μας κολλαγόνου.

Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται για πολλούς μήνες ακόμα και μετά την εφαρμογή.Έτσι το αρχικό αποτέλεσμα του RADIESSE™ διαρκεί περισσότερο από άλλες  παρόμοιες θεραπείες.

Τα πλεονεκτήματα του RADIESSE™

  • Άμεση δράση χάρη στο ελαστικό πλέγμα τζελ
  • Αποτελέσματα μακράς διαρκείας εξαιτίας της ενεργοποίησης του κολλαγόνου
  • Αναπλήρωση του χαμένου όγκου και αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου

Το RADIESSE™  είναι αποτελεσματικό σε περιοχές όπως :

  • Ρυτίδες Μαριονέτας
  • Περίγραμμα κάτω γνάθου ( σαγονιού )
  • Βυθισμένα Μάγουλα / Κάτω μάγουλα
  • Λαιμός    «

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ

Θεραπείες