Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Phos Cosmetics by Dr. Gkritzalis – εκεί που η ιατρική αγκαλιάζει την αισθητική !

Η εξειδικευμένη σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων Phos Cosmetics by Dr. Gkritzalis συστάθηκε για κάθε γυναίκα η οποία αναζητά προϊόντα ισάξια των θεραπειών και της φροντίδας που μπορεί να της προσφέρει ένας πλαστικός χειρουργός.

Ο εμπνευστής της σειράς μας, Δρ. Δημήτριος Γκρίτζαλης, έχοντας διανύσει τρεις δεκαετίες στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής αλλά και της αισθητικής ιατρικής, με παρουσία και ευχαριστημένους ασθενείς σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποφασίζει το 2022 να εισάγει αποκλειστικά στα ιατρεία του σε Κολωνάκι και Κόρινθο, μία ειδική σειρά προϊόντων με έναυσμα το αντηλιακό touchless stick, θέλοντας να θωρακίσει το δέρμα κάθε γυναίκας και να προσφέρει ένα άγγιγμα προστασίας σε κάθε πρόσωπο.

εικόνα_Viber_2022-05-18_01-47-24-678 - Αντιγραφή

To αντηλιακό touchless stick, με 50 SPF επιτυγχάνει την απόλυτη προστασία από την καταστροφική υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου ενώ ταυτόχρονα δροσίζει την επιδερμίδα με την επαναστατική σύστασή του που δεν αποτελείται από κρεμώδη υλικά και χρώμα καθιστώντας έτοιμο το δέρμα να δεχθεί μακιγιάζ χωρίς να βαραίνει έξτρα την επιδερμίδα. Η σύστασή του είναι ιδανική όχι μόνο για βάση πριν το μακιγιάζ αλλά καθιστά πανεύκολο να ανανεώνετε το αντηλιακό σας όποτε και όσες φορές θέλετε μέσα στη μέρα χωρίς να χαλά το μακιγιάζ ή να λερώνετε τα χέρια σας λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού του σε στικ.

Μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε ότι το στικ δεν διευκολύνει μόνο να μην λερώνετε τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της χρήσης, προστατεύει επιπλέον από ρίπους και μικρόβια καθώς το προϊόν ακουμπά απευθείας την επιδερμίδα μας σαν ένα άλλο ρολ ον που έχουμε συνηθίσει όλες και όλοι τη χρήση του.

Έχοντας ως στόχο να προαχθεί η Ελλάδα και το πνεύμα της, ακόμα και στον χώρο της αισθητικής, δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε στη σειρά μας άλλο όνομα, παρά «Phos» που στα ελληνικά σημαίνει «Φως», λάμψη δηλαδή, καθαρότητα, και διαύγεια, στοιχεία που πρέπει και οφείλει κάθε γυναικείο δέρμα να κατέχει.

Θέλησή μας είναι να προσφέρουμε αυτό το «Phos» σε κάθε γυναίκα, ώστε να νιώθει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια με το δέρμα της.

Αν μέχρι τώρα αναζητούσες μία σειρά προστασίας και βαθιάς φροντίδας του δέρματός σου, τα προϊόντα «Phos» by Dr. Gkritzalis θα γίνουν η νέα αγαπημένη καθημερινή σου συνήθεια και το νο 1 πράγμα που θα εμπεριέχει το Νεσσεσέρ σου.

Ανακάλυψέ τα σήμερα στα ιατρεία του Δρ. Γκρίτζαλη σε Κολωνάκι και Κόρινθο !

Θεραπείες